fbpx
Your search results

NAŠE DELO = VAŠE UDOBJE

 

CityConicerge Ljubljana – smo kreativen tim posvečenih strokovnih svetovalcev za sanjska potovanja in doživetja.

Smo pristaši zdravega in samozavestnega življenjskega stila, po načeludelaj trdo – uživaj življenje.

Zeljni smo Vam sluziti v Sloveniji in drugje.

Živeli in delali smo v različnih turističnih destinacijah, na različnih področjih.

Pridobljene praktične izkušnje apliciramo na turistična in lifestyle področja v Sloveniji, kjer skupaj z  skrbno izbranimi in preverjenimi lokalnimi kontakti, dobavitelji in strokovnimi sodelavci, za nase stranke razvijamo in izvajamo individualne turistične storitve vrhunske kakovosti in vrednosti, oblikujemo sanjske počitnice Vam ustrezno v vsebini in budgetu, za posameznike in podjetja prirejamo epične dogodke in kreiramo emblematična popotovanja,

skratka nudimo nepozabna doživetja za vašo družino, bližnje, prijatelje in poslovne partnerje.

Življenje je prekratko, da bi ga živeli s pol srca in ta nas Svet je prepoln čudes, da ne bi doživeli neskončno lepoto in občutili užitke, ki jih nudi.

PRIDRUŽITE SE NAM

Postanite partner

Naši partnerji in ponudniki storitev so naši najboljši zavezniki in poznavalci. Veselimo se vašega sporočila in morebitni priložnosti za skupno sodelovanje. Prosimo, kontaktirajte nas in nam navedite nekaj podrobnosti o sebi.

Program potovalnih agentov

City Concierge s ponosom pozdravlja potovalne agencije in blagovne znamke iz celega sveta. Če ste turistična agencija in / ali potovalno podjetje, se veselimo vašega kontakta in priložnosti za skupno sodelovanje.

Postanite del ekipe

City Concierge je hitro rastoče podjetje, ki želi razširiti svojo mrežo upravljavcev in osebja. Nenehno iščemo motivirane, strastne in poslovno naravnane posameznike, da bi pomagali našim strankam.

 

Podatki podjetja:

Costa Magnifica, orgizacija potovanj, d.o.o., Cesta v Kleče 12, Ljubljana. Telefonska številka: +38651660201, Elektronski naslov: info@cityconcierge.si, Številka licence: 2009 in 2008, izdana s strani Turistične zbornice Slovenija in Ministrstva za Ekonomski razvoj in Tehnologijo. Matična številka: 8191832000, Davčna številka: 87764334. Podjetje ni zavezanec za DDV, DDV se ne obračunava v skladu z 1. členom Zakona o davku na dodano vrednost.

Compare Listings